Eenmaal geïnvesteerd in jezelf dan wil je meer!

 Ben je nieuwsgierig naar Supervisie & Zo? Of wil je je na jouw supervisie traject blijven ontwikkelen en verdiepen?
 Dat kan! 
Supervisie & Zo biedt verschillende trainingen en workshops aan.   

Heb je al een supervisie traject bij Supervisie & Zo gedaan? Dan ontvang je voor de trainingen en workshops op deze pagina 15% korting.


Scrol nog even door op deze pagina daar vind je interessante downloads.

 


 

Start hier jouw professionele groei!

Klik hieronder op het vlak en je komt in de webshop waar jij je keus kunt maken.

Online workshop ervaren en kennismaken met supervisie

met kompasvinder ervaren wat supervisie voor jou kan betekenen.

We leven in een bijzondere tijd, die tijd doet met iedereen iets anders. Ervaar jij dat ook? In deze workshop ervaar jij wat supervisie, stilstaan bij wat je voelt en denkt voor jou oplevert. Kompasvinder is een reflectietool, met kaarten, die we met elkaar spelen, we gaan een kompas leggen op een vraag die je hebt, of iets waar je tegenaan loopt. Aan het eind van de workshop heb je je antwoord gevonden.
De kracht van de kaarten die we gebruiken die raken datgene aan wat je eigenlijk al weet, jouw binnenste wijsheid haalt kompasvinder naar boven.

Aan het eind van de workshop heb jij tools in handen om in te zetten na de workshop!

Het is mogelijk om alleen een afspraak te maken maar het kan ook samen met iemand of meerderen die je kent. Zoals collega's, vriendinnen of buren.Minder weergeven


Prijs:
€ 22,75
Inbegrepen btw 21%
€ 3,95


Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@supervisieenzo.nl